Най-добрият български тенисист Григор Димитров изигра четвърти пореден силен мач във

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров изигра четвърти пореден силен мач във
Коментари Харесай

Безгрешен Медведев отстрани Григор Димитров на тенис турнира във Виена

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изигра четвърти следващ мощен мач във Виена, само че отстъпи на почти безгрешния Даниил Медведев в оспорван полуфинален двубой. Българинът загуби с 4:6, 2:6 за 86 минути игра.
Прочетете още
Гришо опитваше всевъзможни разновидности за опълчване и надвиване на руснака, само че той просто се бе върнал към най-хубавото си равнище на игра и изглеждаше като същинска " стена ".

Димитров позволи общо три пробива в срещата и без значение че не направи нищо неправилно, трябваше да одобри провалянето от Медведев, който в нито един миг от 86-те минути игра не позволи даже секунден спад.

Зрителите във Виена станаха очевидци на атрактивен и оспорван конфликт, след който Медведев може умерено да бъде избран за любимец освен за тази купа, а и за “Мастърс ”-а в Париж и Финалите на АТР.

Седмицата в австрийската столица несъмнено е една от най-успешните за Григор през 2022 година, като оптимизмът за идващия шампионат във Франция е налице. Благодарение на третия си за сезона полуфинал Димитров ще се изкачи с 4 места до 28-мото в международната класация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР